torsdag 3. september 2009

Vellykket PP-premiere!

I dag arrangerte KrFU Møre og Romsdal sin første PizzaPolitikk. Vi hadde besøk av nestleder i KrFU Bergen Vegard Ask, Victoria Tornes som studerer i sør-trønderlag og 1. kanditat Rigmor Andersen Eide.

Temaet var skole og psykisk helse, og det var en lang brainstorm(idé myldring) om temaet. Simon Molvær Grimstad holdt innlegg om KrF sitt syn på saken og hva de ville gjøre for å forbedre skolen og tilbudet om psykisk helse. Etterpå var det åpnet for debatt, og det var et ivrig publikum som stilte spørsmål.

Så kom Vegard Ask til ordet og fortalte litt om hvorfor han meldte seg inn i KrFU for 5 år siden. Han er nå nestleder i KrFU Bergen og er en veldig engasjert ungdomspolitiker.

KrFU Møre og Romsdal avslørte under PizzaPolitikken at de ønsket å lage et lokallag i Ålesund, og det er flere som har meldt sin interesse for dette. En Facebook gruppe har blitt laget og KrFU Ålesund har oppstartsmøte 30. september :-) Vi vil oppfordre alle til å møte opp på det oppstartsmøte for kampen om et bedre Ålesund.

Det var 22 gjester som kom og vi er godt fornøyde med dette, og arrangement vil vi absolutt arrangere flere ganger! Så, neste PizzaPolitikk er 18. november 2009! Visst du synes dette ser interessant ut, burde du komme innom :-)

Mvh. KrFU Møre og Romsdal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar