tirsdag 18. august 2009

Velkommen!

KrFU Møre og Romsdal har nå planlagt å arrangere det vi kaller PizzaPolitikk. Nei, vi skal ikke diskutere den dårlige pizzaen til Peppes i Ålesund sentrum, men vi skal gjøre en bit av det. Vi skal diskutere forskjellige temaer og saker som KrF og KrFU brenner for!

Det hele starter med et åpningsinnlegg som inneholder et tema og en problemstilling. Deretter vil vi lage forskjellige cellegrupper hvor vi spiser og diskuterer temaet, for å så presentere en løsning på problemet.

Etter dette får personen som holdt åpningsinnlegget ordet og kan gi respons på konklusjonene gruppene har kommet med, og synet til KrF på denne saken.

På denne måten håper vi på å samle de politisk interesserte ungdommene eller de som gjerne vil bli engasjert og har mange ustilte spørsmål. Vi skal gjerne svare på de spørsmålene dere kommer med, og vi blir kjempe glad for å få forberedte spørsmål så du kan få et godt svar!

Dette arrangementet er selvfølgelig åpent for alle! Uansett religion, livssyn eller parti du holder med; så er du hjertelig velkommen til diskusjon og pizza!

Håper dette høres interessant ut for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar